Genieten van echte soep

Ambachtelijk bereid. Een gezonde keuze.

Topkwaliteit gegarandeerd

Topkwaliteit gegarandeerd
De soepen zijn vrij van conserveringsmiddelen en zitten boordevol ingrediënten. Een gezonde snack, topkwaliteit gegarandeerd.

Inspiratie smaken

Inspiratie smaken
Wij laten ons inspireren door lokale producten, reizen in verre landen en andere culturen. We werken voortdurend aan de uitbreiding van ons assortiment.

Volle soepen

Volle soepen
Alle soepen zijn lekker gevuld met stukken groenten en/of vlees. Echte volle soepen, ambachtelijk bereid. Geen bouillon of soep van poeders.

Onze soepen

We werken voortdurend aan de uitbreiding van ons assortiment.

Kruidige Tomatensoep

Deze vegetarisch kruidige tomatensoep bestaat uit een volle basis van heerlijke tomaten (81%). De kruiden en specerijen maken de soep helemaal af. Een smaakvolle aanrader!

Linzensoep

Onze linzensoep is rijk aan vezels en eiwitten, zorgvuldig bereid met gezonde specerijen. Kortom: een verantwoorde keuze als tussendoortje of als maaltijd.

Kippensoep

Een heerlijke kippensoep met verschillende stukken groenten en stukjes kip. Een ideale energieboost als lunch- of middagsnack!

Pompoensoep met kokos

Het is heerlijk genieten van deze goed gevulde pompoensoep, die zowel zacht als fris van smaak is. Pompoen zit vol met voedende en gezonde stoffen, zoals vitamine A en C.

MEER SMAKEN:

Kruidige tomatensoep met soepballetjes • Pittige mosterdsoep met hamblokjes • Romige kippensoep • Zachte paprikasoep